Tiny pebbles Silversmycken med halvädelstenar

Handgjorda silversmycken med stenar i magiskt vackra nyanser. Tiny pebbles är en kollektion där jag skapar skira silversmycken av tunnaste silverkedja och härliga små pebbles av halvädelsten. Tiny pebbles finns just nu som  armband och halsband med en liten pebble samt det senaste tillskottet som är ett längre silversmycke med tre små pebbles vilket kan bäras antingen som armband i dubbla lager eller som ett kortare halsband. 

Varje liten pebble med sin egen unika form ger smycket en levande och harmonisk känsla. Fina att bära som solitärer för ett mjukt sobert intryck,  även fina att kombinera flera pebbles tillsammans, eller med annat halsband och armband.

Tunna silverarmband med pebbles som är mycket fina att kombinera med exempelvis silverarmband Connected eller Feathers delight soft, och de tunna silverhalsbanden passar fint tillsammans med andra halsband i olika längd som exempelvis silverhalsband Grains of sandLa Luna grace eller Feathers delight

Designen på Tiny pebbles  ger möjlighet att variera längden på såväl halsband som armband. Välj bland pebbles av akvamarin, rosenkvarts, vit månsten, apatit, agat, larimar, ametist och bergkristall. Vilka tilltalar just dig?


Tiny Pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart.


Varje halsband och armband är ett unikt hantverk skapat av silverkedja, silvertråd och halvädelsten. Mindre individuella variationer kan förekomma då varje sten har ett unikt uttryck med variation i färg och nyans. I mitt skapande använder jag så lång det är möjligt återvunnet silver och utgår från silverkedja och tråd på metervara, varje halsband och armband är i sig helt unik. 

Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna. Då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.