Silverhalsband Tiny pebbles Citrin

429 kr

Silverhalsband med kristall av vacker citrin

Ett nätt silverhalsband där en vacker liten kristall av citrin kombineras med den skiraste av silverkedjor. Citrinen skimrar i svagt gyllene nyanser. Skiftades med ljuset kan stenen stundtals uppfattas som nästintill genomskinlig, för att sedan glimma till i mjuka gula nyanser. 

Tiny pebbles silverhalsband är skapade av den finaste nätta silverkedja, vilket gör halsbandet mycket behagligt och lätt att bära. Jag har designat kedjan så du kan välja mellan tre längdlägen om ca 42cm, 45cm samt 48,5cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker detalj vid nacke ned mot rygg.

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och utryck, varje med sin egen unika skönhet. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 

Silverhalsbandet är vacker att bära som solitär, passar också mycket fint att bära tillsammans med andra halsband, som exempelvis silverhalsband La Luna grace. Och vill du gnistra ännu mer i härliga kristaller. vad sägs om att lägga till kristallhalsband Spirit Stone citrin för extra magi? Se bildspelet för exempel!

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortes ena sida och kristallens egenskaper står på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart.


Citrin betydelse

Citrin bär solens värmande kraft i sig. Sägs vitalisera sinnet och stärka kreativitet. Citrinen är en kristall som också kopplas samman med ökad självkänsla och självförtroende. Primärchakra för citrin är solarplexus.


Material

  • 1mm silverkedja, äkta 925 silver.
  • Halvädelsten av citrin i ljusa gyllene nyanser, mått på sten ca 7x10mm.
  • Silverhalsbandet har tre längdlägen; ca 42cm, 45cm samt 48.5cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.