Spirit Stone silverhalsband med kristaller

Kristallhalsband 

Spirit Stone är kollektionen där jag kombinerar tunn silverkedja med stenar av kristall i lite större storlek. Vad sägs om ametist, bergkristall, apatit, amazonit eller kanske citrin, vilken blir din nya favorit?

Balansen mellan den tunna silverkedjan och de lite mer robusta halvädelstenarna skapar en härlig känsla!  Kristallhalsband som är vackert att bära som solitär, också mycket fint att kombinera med flera halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace och några favoriter ut Tiny pebbles kollektionen, för lite extra magi!

Varje halsband är ett unikt hantverk skapat av silverkedja, silvertråd och kristaller. Varje sten har sitt eget unika uttryck, det är det som gör halsbanden så härliga! 

I mitt skapande använder jag återvunnet silver så långt det är möjligt, och jag letar efter stenar av god kvalitet från pålitliga leverantörer. Finns önskemål om anpassad längd på silverkedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.