Silverhalsband Feathers delight

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort långt silverhalsband med tofs

Handgjort silverhalsband i längre modell med flowig känsla. Tunn silverkedja kombineras med ett hänge skapat av skira silverkedjor i olika dimension och längd, vilket ger en härlig känsla av rörelse. Långt silverhalsband som är fint att bära som det är för ett mer stilrent uttryck, också fantastiskt fint att kombinera tillsammans med ett kortare halsband som exempelvis silverhalsband Grain of sand eller Tiny pebbles med valfri sten. 

Silverhalsband Feathers delight long ingår i kollektionen Feathers delight där även ett kortare halsband, fotlänk samt två modeller av silverarmband ingår. Skapade med inspiration från den mjuka lättheten hos fjäderns rörelse i vinden. 


Feather light,

such a delight.

Spirit free,

you capture my heart.


Material

  • Skapat av 86 cm löpmeter silverkedja.
  • Fast längd om ca 43 cm mätt från nacke ner till nedre kant på kedja. Inkl. hänge är längden ca 55cm.
  • Hängets längd är ca 11,5cm. Skapat av tunna silverkedjor i olika utföranden.
  • Då varje halsband är ett unikt hantverk kan vissa mindre variationer förekomma.


Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna. Då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.