Silversmycke Tiny pebbles rosenkvarts

449 kr

Silversmycke med kristaller av mjukt rosa rosenkvarts

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av rosenkvarts i mjukt ljusaste rosa nyanser skapar en harmonisk känsla. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband i dubbla lager eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace. Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Rosenkvarts

Rosenkvarts är en kraftfull emotionell healer som varsamt byter ut negativa energier mot kärleksfulla vibrationer. Den genomstrålar kärlek, öppnar hjärtat, stärker kärleken till dig själv och har samtidigt en lugnande, uppbyggande inverkan. Rosenkvartsen verkar bidragande i att öppna sinnet för skönhet och kärlek på alla plan och är den mest betydelsefulla kristallen för hjärtat och hjärtchakrat.


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av rosenkvarts i ljusaste rosa nyanser. ca7x8mm i diam.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 33cm, 36cm samt 39cm.
  • Smycket kan bäras som armband eller som kortare halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.