Silverhalsband Tiny Pebbles ljus apatit

429 kr

Silverhalsband med kristall av  ljus apatit

Handgjort silverhalsband med liten kristall av apatit i vacker ljust grön/turkos nyans i kombination med tunn silverkedja. Denna apatit har en ton i transparent mjukt grön/turkos som för tankarna till underbara tropiska hav. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 40,5 - 48cm.  Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck, varje med sin egen unika skönhet. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig.

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fint att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två silverhalsband med dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i månsten och akvamarin, samt kombinationen pebbles månsten och silverhalsband Grain of sand. 

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatiten verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning,  samtidigt har den en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad till andlig vägledning på ett högre plan.

Material

  • Tunn silverkedja, 1mm diam. med pebble i transparent mjukt grön/turkos apatit ca 8x7mm.  
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 40,5cm, 44cm samt 48 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.