Silverhalsband Tiny pebbles med Lapis Lazuli

429 kr

Silverhalsband med kristall av underbar Lapis Lazuli

Ett nätt silverhalsband där underbar liten kristall av Lapis Lazuli kombineras med tunn silverkedja. Lapis Lazuli skiftar i härliga blå nyanser, från ljusare inslag till toner i den djupaste midnattsblå. Ett svagt guldskimmer kan stundtals anas, vilket ger stenen en nästan magisk känsla. 

Tiny pebbles silverhalsband är skapat av den skiraste silverkedja, vilket gör halsbandet mycket behagligt och lät att bära. Kedjans design tillåter tre olika längdlägen om ca 41, 44 samt 47.5 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker dekoration vid nacke ned mot rygg. 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck, varje med sin egen unika skönhet. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 

Ett fint halsband att bära som solitär för ett mjukt, stilrent intryck, passar också mycket bra att kombinera med andra halsband som exempelvis silverhalsband Reflection.

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper står på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart.


Lapis Lazuli betydelse

Lapis Lazuli är en sten för lugn och stillhet. Den sägs motverka stress och stödja sinnets högre förmågor. Stöttar förmågan att ge uttryck för det innersta jaget genom att ha en balanserande inverkan och bekräfta självmedvetandet. Primär chakra för Lapis Lazuli är tredje ögat. 

Material

  • 1mm silverkedja, äkta 925 silver.
  • Halvädelsten av Lapis Lazuli i magiskt blå nyanser, mått på sten ca 6x8mm.
  • Silverhalsbandet har tre längdlägen, ca 41, 44 samt 47.5 cm.
  • Mindre individuella variationer förekommer då halvädelstenarna skiftar i nyanser och form samt att varje silverhalsband är ett hantverk från grunden.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.