Silverhalsband Tiny pebbles melerad ametist

429 kr

Silverhalsband med kristall av vacker melerad ametist

Handgjort silverhalsband med kristall av underbart vacker ametist. Ametist finns i en palett av nyanser, från ljusaste puderlila till dovt djuplila. Denna ametist är vackert melerad med djuplila botten och böljande ljusare stråk som skapar en magisk känsla. Denna kristall med sitt helt unika  uttryck finns i ett enda exemplar. 

Tiny pebbles silverhalsband är skapade av den finaste skira silverkedja vilket gör halsbandet mycket behagligt och lätt att bära. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet; ca 41.5cm, 44.5cm samt 48 cm. Vid de kortare längdlägena lägger sig kedjans avslutande del som en vacker dekoration vid nacke ned mot rygg, se bildspel för exempel. 

Silverhalsbandet är fint att bära som solitär, passar också att bära tillsammans med andra halsband som exempelvis silverhalsband Grain of sand eller varför inte kombinera flera av dina favorit pebbles tillsammans? 


Denna melerade skönhet är en one of a kind ametist och finns i ett unikt exemplar. 

Kristallhalsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida och kristallens egenskaper står på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Ametist betydelse

Ametist är en kraftfull sten med intensiv spirituell vibration. Den verkar beskyddande och läkande, dess renande energier bidrar till ökad känsla av sinnligt fokus och klarhet. Ametist stärker vår intuition och vårt sunda förnuft. Den verkar lugnande och rogivande samtidigt som den bjuder in kärlek och omtanke. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diameter, 925 sterlingsilver. 
  • Pebble i melerad ametist, ca 8x9mm
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41.5 cm, 44.5cm samt 48cm
  • Detta halsband finns i ett unikt exemplar, det silverhalsband du ser på bilden är det som vid beställning får skickas hem till dig.