Silverarmband Tiny pebbles citrin

379 kr

Kristallarmband med citrin

Ett nätt handgjort silverarmband där en vacker liten kristall av citrin kombineras med skiraste silverkedja. Citrinen gnistrar i gyllene nyanser från mjukaste honung till syrligaste citron. Skiftades med ljuset kan stenen stundtals uppfattas nästintill genomskinlig, för att sedan glimma till i mjuka solvarma nyanser. 


Tiny pebbles kristallarmband är skapade med den nättaste av silverkedjor, vilket gör armbanden behagliga och lätta att bära. Jag har designat kedjan så du kan välja mellan olika längdlägen; 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm. Buret vi de kortare längdläget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker dekoration längs handen (se bildspel för exempel).

Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck, med sin egen unika skönhet. Varje kristall noga och varsamt utvald. Varje silverarmband är ett hantverk, och jag väljer med kärlek ut det armband som vid beställning skickas hem till dig. 

Armbanden skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande litet kort; på ena sidan dikten, på andra sidan finns kristallens egenskaper beskrivna.

Ett härligt kristallarmband att bära för att stärka solens gnistrande energier inom dig!


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Citrin

Citrin med solens värmande kraft inom sig, sägs vitalisera sinnet och stärka kreativitet. Denna gnistrande gyllene kristall kopplas också samman med attraktion, ökad självkänsla och självförtroende. Primärchakra för citrin är solarplexus.


Material

  • 1 mm silverkedja, liten kristall av citrin ca 6x9mm.
  • 925 silver
  • Silverarmbandet kan varieras mellan längdlägen; ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje kristallarmband är ett hantverk skapat av silverkedja & silvertråd samt att kristallerna naturligt skiftar i nyans , form och uttryck. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.