Silverhalsband Tiny pebbles onyx

429 kr

Silverhalsband med onyx

Nätt silverhalsband med en vacker liten onyx som med sina intensiva mörka nyanser skapar en uttrycksfull känsla. Onyxen förekommer naturligt i svart, grå, vit, brun, blå, gul och röd färg. De onyx jag använt här är i djupa svarta nyanser.  Silverhalsbandet är skapat av den nättaste silverkedjan med möjligheten att välja mellan tre lägen på halsbandet om ca 42cm, 45cm samt 48 cm. Ett kortare silverhalsband som är fint att bära just som det är, också fint att kombinera med andra halsband som exempelvis silverhalsband Lotus.

Varje halsband är ett hantverk, och varje sten skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med värme ut just det halsband som skickas hem till dig. Silverhalsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett litet kort där den tillhörande dikten står skriven på ena sidan och stenens egenskaper i korthet beskrivs på kortets andra sida. 

Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart.


Onyx betydelse

Onyx sägs vara en beskyddande sten som står för styrka, mod & livskraft. Den sägs verka stärkande för självförtroendet och skydda mot inre & yttre negativa energier samt balansera kroppens yin- och yang energier. Kopplas till rot-, solarplexus- och pannchakrat. 


Material

  • Kort silverhalsband med sten av onyx
  • 1mm silverkedja, äkta 925 silver.
  • Halsbandet har tre längdlägen; ca 42cm, 45cm samt 48cm.
  • Halvädelsten av onyx i djupt svarta nyanser, mått på sten ca 10x6mm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje silverhalsband är ett hantverk från grunden samt att stenarna naturligt skiftar i nyans, form och uttryck. 
  • Varje halsband skicks i vacker smyckeask.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid Kontakta mig i sa fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.