Silverhalsband Tiny pebbles apatit

429 kr

Silverhalsband med kristall av härlig apatit

Handgjort silverhalsband med kristall av apatit i intensivt turkos/blå nyanser. Apatitens underbart färgstarka nyanser i vackraste turkos/blå skapar en magisk känsla. Halsbandets tunna silverkedja ger ett nätt intryck och känslan när du bär det är lätt och luftig. 

Silverkedjan är skapad så du kan bära halsbandet vid tre olika längdlägen; ca 41.5, 44.5 samt 47.5 cm. Buret vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ned mot rygg, se bild i bildspel för exempel. Silverhalsband Tiny pebbles apatit finns i två exemplar med snarlika stenar, se bildspel. Vid beställning är det ett av dessa halsband du får skickat hem till dig. 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. 

Silverhalsband Tiny pebbles apatit är fin att bära som solitär, eller tillsammans med annat halsband som exempelvis silverhalsband La Luna grace eller varför inte kombinera flera av dina favorit pebbles tillsammans?

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes 

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatiten verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, samtidigt har den en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad med andlig vägledning på ett högre plan. 


Material

  • Tunn silverkedja, 1 mm i diam. Äkta 925 silver.
  • Pebble i härligt färgintensiv apatit i turkos/blå nyans ca 8x6mm.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41.5 cm, 44.5 cm samt 47.5 cm
  • Då varje halsband är ett unikt hantverk kan vissa mindre variationer förekomma. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.