Silverhalsband Tiny Pebbles vit månsten


429 kr

Silverhalsband med kristall av vit månsten

Handgjort silverhalsband med kristall av vacker vit månsten, i kombination med tunn silverkedja. Den vita månstenen i skiftande harmonisk vit/beige nyans för tankarna till det mjuka månljuset om sena sommarnätter. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 42cm, 45cm samt 48cm. Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. Stenarna har en något mer beige nyans än på bilderna, äkta vit månsten med viss transparens och mjuka skiftningar.

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Halsbandet finns i tre exemplar, du väljer mellan sten 1, sten 2 och sten 3. Det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.

  • Sten 1: Mjukt rundad, lätt asymmetrisk form. Ca 8x8.5mm, ca 4.5mm tjocklek.
  • Sten 2: Mjukt rundad, lätt asymmetrisk form. Ca 7.5x8mm, ca 4mm tjocklek.
  • Sten 3: Mjukt rundad, rektangulär form. Ca 8x10mm, ca 3.5mm tjocklek.

Tunt silverhalsband som är fint att bära som solitär, eller tillsammans med andra halsband. I bildexemplet ser du den vita månstenen tillsammans med silverhalsband La Luna grace och silverhalsband Lotus.

Kristallhalsbandet skickas i en vacker smyckeask med tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Månsten

Månstenen är en fin sten för den som vill ha en nystart i livet. Den balanserar energier, stärker intuitionen och den empatiska förmågan, samt har en kraftfullt lugnande inverkan på känslorna. Likt månen är månstenen reflekterande och uppfylls av receptiv, feminin energi. Och just så som månens tilltagande och avtagande faser medvetandegör månstenen alltings återkommande föränderlighet.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjuk vit/beige månsten.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 42cm, 45cm samt 48 cm. 
  • Välj mellan Sten 1, Sten 2 & Sten 3.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] eller kontaktformuläret.