Silverarmband Tiny pebbles rökkvarts

379 kr

Handgjort silverarmband med kristall av rökkvarts

Nätt silverarmband med liten pebble av rökkvarts i mjuka nyanser. Den skira silverkedjan tillsammans med en liten kristall av rökkvarts i jordnära nyanser skapar en harmonisk och jordande känsla. Jag har designat kedjan så att du kan välja mellan olika längdlägen på armbandet; ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm. Buret vid det kortare längdläget lägger sig kedjans avslutande del som  en vacker dekoration längs handen.

Varje kristall har sin egen unika skönhet och varierar i såväl nyanser, form och uttryck. Jag väljer med kärlek ut det armband som vid beställning skickas hem till dig. 

Tiny pebbles silverarmband skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort; på ena sidan den lilla dikten och på andra sidan beskrivs kristallen egenskaper. 

Ett vackert silverarmband att bära för lite extra magi i vardagen.


Tiny pebbles in my hand

a glimpse of wishes

awaken my heart


Rökkvarts

Rökkvarts är en av de mest jordande och förankrande kristallerna. De sägs vara beskyddande och även motverka stress och främja lugn. Förknippad med baschakrat har den en jordande inverkan på sinnet, samtidigt som den försiktigt löser upp rädslor och hjälper till att manifestera drömmar. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Liten kristall av rökkvarts.
  • Silverkedjan har möjlighet till varierade längdlägen; ca 16cm, 16.5 cm, 19.5cm samt 20cm
  • Kristallerna varierar naturligt i såväl nyans, form och uttryck. Storlek på kristallerna varierar mellan ca 7-10mm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja, silvertråd och en unik pebbles som varsamt väljs ut. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.