Silverarmband Tiny pebbles mörk apatit

379 kr

Silverarmband med liten kristall av vacker blå apatit 

Handgjort silverarmband med vacker liten kristall av apatit i intensiv turkos/blå nyans. Ett nätt härligt armband som är fint att bära som solitär, också fin att kombinera med annat silverarmband, som exempelvis Feathers delight soft eller varför inte matcha flera av dina favoriter från Tiny pebbles kollektionen tillsammans?

Varje silverarmband skickas i vacker smyckeask, ett litet kort medföljer där den tillhörande dikten står skriven på ena sidan, och stenens sagda egenskaper finns beskrivna på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatiten sägs verka förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och har samtidigt en lugnande och helande inverkan. Blå apatit associeras särskilt till andlig vägledning på ett högre plan. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. med pebble av mörk apatit i blå/turkos nyans, ca 6x7mm.
  • Silverarmbandet har möjlighet till variation av längdlägen, ca 16.5 cm & 19.5cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans, form och uttryck. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.