Silverhalsband Tiny pebbles larimar

359 kr

Silverhalsband larimar

Handgjort halsband med sten av larimar i  vacker mjukt ljusturkos nyans, i kombination med  tunn silverkedja. De vackra mjukt skiftande ljust turkosa tonerna för tankarna till havet och skummande vågor som bryter in vid strandkanten. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 41 - 47.5 cm. Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avlutande del som en vacker detalj från nacke ned mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Stenarnas uttryck skiftar naturligt i nyans och form, de stenar du ser på bilden är exempel på dessa små vackra pebbles av larimar. Varje silverhalsband är ett hantverk från grunden skapat med kärlek, och jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 

Tiny pebbles är ett tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är, eller varför inte kombinera med annan pebble eller silverhalsband? I bildspelet syns exempel på kombinationen av Tiny pebbels larimar och silverhalsband Grain of sand.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med naturen och jordgudinnans energier. Den står för kärlek, fred och lugn. Larimar har en harmonisk inverkan, frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med en pebble i mjukt ljusturkos larimar ca 8x7mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41,5cm, 44.5 cm samt 48cm. 
  • Individuella variationer kan förekomma då halvädelstenarna skiftar i nyans och form, samt att varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.