Silverhalsband Tiny pebbles bergkristall

429 kr

Silverhalsband med liten bergkristall

Handgjort halsband med liten kristall av vacker klar bergkristall. Tunn silverkedja och härlig klar bergkristall, eller klar kvarts som den även heter, skapar känslan av mjukt formad klar is och porlande vatten. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 41cm, 44,5cm samt 47cm. Buret vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ned mot rygg. I bildspelet ser du bildexempel dels på Tiny pebbles halsband (bildexempel med Tiny pebbles rosenkvarts) buret vid olika längdlägen samt kedjans detalj vid nacke buret vid kortaste läget. 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med omsorg ut det silverhalsband som vid beställning skickas hem till dig.

Tiny pebbles bergkristall är ett tunt silverhalsband med nätt härlig känsla, fint att bära som solitär. Även fin att kombinera med annat halsband, som exempelvis silverhalsband La Luna grace

Kristallhalsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Bergkristall

Bergkristallens egentliga namn är klar kvarts och är en av de mest användbara kristallerna. Det är en fin allmänhelare som ger klarhet på alla plan och ger näring till helande energier. Dess energier står för klarhet, vakenhet, balans och samklang. Har en energimässigt balanserande och förstärkande inverkan. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Pebble i klar kvarts (bergkristall) ca 7x8mm.
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41cm, 44,5cm samt 47cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halsband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar något i nyans och form. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.