Handgjorda silverarmband

Välkommen att botanisera bland olika modeller av armband! Allt från nätta Tiny Pebbles där skir silverkedja dekorerad med en vacker liten pebble av halvädelsten till härligt flowiga Feathers delight med ett längre tofshänge skapat av tunna silverkedjor. Eller kanske kombinera exempelvis silverarmband Seaside Lullaby med vackra stenar av larimar i ljust turkosa nyanser tillsammans med Feathers delight soft för en härligt somrig känsla?


Handknutna armband med halvädelsten & sandelträ

Nu finns även armbanden i årets upplaga av Lazy Days kollektionen på plats i butiken! Handknutna armband med en skönt avslappnad känsla där små pärlor av halvädelsten och sandelträ kombineras med lintråd i mjuka nyanser. Bär ett eller flera tillsammans för en härlig boho-look. Lazy Days görs endast i en upplaga med några exemplar av varje modell, så passa på om du hittat en ny favorit!


Unika armband

Då varje armband är ett unikt hantverk kan vissa mindre variationer förekomma. Varje smycke har sitt eget unika uttryck, det är ju det som är så vackert med hantverk!

Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går det oftast att ordna. Då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativ via kontaktformuläret.