Silversmycke Tiny pebbles apatit

449 kr

Silversmycke med kristaller i ljust turkos apatit

Handgjort silversmycke med härliga små kristaller av halvtransparent apatit i vacker ljust grön/turkos nyans. Tunn silverkedja tillsammans med tre små pebbles av apatit som för tankarna till underbara tropiska hav. Ett nätt silversmycke som kan bäras antingen som silverarmband virat två varv runt handleden, eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace. Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och uttryck. vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort. På kortets ena sida står dikten skriven, och på kortets andra sida finner du kristallens egenskaper.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatit verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och har samtidigt en lugnande och helande inverkan. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av halvtransparent ljust grön/turkos apatit, ca 6x7mm.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5mm, 35.5cm samt 38.5cm.
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje silversmycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.