Silverarmband Tiny pebbles bergkristall

298 kr

Handgjort silverarmband med sten

Silverarmband med sten av vacker klar bergkristall. Tunn silverkedja och härligt klar bergkristall, eller klar kvarts som den även heter, skapar känslan av mjukt formad klar is och porlande vatten. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen; ca 16cm,16,5cm,19cm samt 19,5cm. 

Tunt silverarmband som är fint att bära som solitär för ett stilrent, nätt intryck. Även fint att kombinera med exempelvis silverarmband Feathers delight soft, eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett härligt mjukt och levande intryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverarmband Tiny pebbles akvamarin tillsammans med Tiny pebbles vit månsten


Tiny pebbles in my hand

a glimpse of wishes

awaken my heart


Bergkristall

Bergkristallens egentliga namn är klar kvarts och är en av de mest användbara kristallerna. Det är en fin allmänhelare som ger klarhet på alla plan och ger näring till helande energier. Dess energier står för klarhet, vakenhet, balans och samklang. Har en energimässigt balanserande och förstärkande inverkan. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam. Pebble i klar kvarts ( bergkristall) ca 7x9mm.
  • Silverkedjan har möjlighet till varierande längdlägen; ca 16cm, 16,5cm samt 19cm & 19,5cm
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.