Seaside Lullaby silversmycken med larimar

Seaside lullaby är en kollektion handgjorda silversmycken inspirerade av havet. Mjuka vågor som varsamt rullar in vid strandkanten, känslan då friskt vatten omsluter barfotafötter vid strandkanten. 

Tunna silverkedjor och stenar av larimar i harmoniskt samspel som ger en avslappnad känsla. Larimar är en vacker sten som står för kärlek ,fred och lugn. Den skiftar i härligt levande ljust turkos/blå toner som för tankarna till tropiska hav och varma sommardagar. I kollektionen ingår långt och kort halsband, armband samt fotlänk. Fantastiskt fina silversmycken att bära var för sig, eller varför inte kombinera Seaside Long och short? Långa halsband som kombineras med kortare ger en härligt bohemisk känsla. Armband och fotlänk passar även de att kombinera med andra silversmycken ur exempelvis kollektionerna Feathers delight och Connected

Varje smycke är ett unikt hantverk, mindre individuella variationer kan förekomma då varje silversmycke görs för hand, och halvädelstenarna skiftar i nyans och uttryck.


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes. 

For you everything. 

With you I stand connected.