Handgjorda ringar

Handgjorda silverringar i äkta silver

Handgjorda silverringar med härlig känsla! Jag älskar silverringar av olika slag, från skiraste nättaste till mer kraftfulla material som länge bearbetats och formats till helt unika uttryck. Vissa dagar kanske du vill kombinera flera tunna silverringar tillsammans, andra dagar kanske du känner för en mer massiv uttrycksfull ring.

Tunna ringar i silver

Först ut i denna kategori är den tunna silverringen Flow of nature, en härligt böljande silverring i tunn silvertråd inspirerad av naturens mjuka rörelser. Personligen brukar jag bära en av dessa tunna silverringar på tummen och en på ringfingret. Så nätta och behagliga att bära så jag till och med kan ha dem på vid alla arbetsmoment i ateljén! De är också väldigt fina att bära flera samlade tillsammans.

Silverringar förhöjer vilken outfit som helst, och matchas snyggt med andra smycken som halsband och armband. Det härliga är ju att växla mellan olika uttryck och stil beroende på känsla!

Hantverk med kärlek

Det fina med handgjorda silverringar är förnimmelsen av hantverket i skapandeprocessen, en slipad yta där ett drag av filen skymtar kvar, ojämna hammarslag som ger ett levande intryck. Du kan känna hur arbetsprocessen tagit form, det är det som är essensen, det unika och vackra med hantverk och handgjorda smycken. Allteftersom kommer det dyka upp nya modeller på ringar här, både tunnare och mer massiva, jag har många idéer som bara väntar på att få ta form!