Silverhalsband Tiny Pebbles akvamarin

429 kr

Silverhalsband med kristall av akvamarin

Handgjort silverhalsband med liten kristall av akvamarin i vacker mjukt ljusblå nyans, i kombination med tunn silverkedja. Akvamarin skiftar i olika nyanser av ljusblå till ljust mjuk vit/blå med en viss transparens. För tankarna till skummande vågor vid vattenbrynet. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet om ca 41 - 47.5cm.  Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i månsten och akvamarin, samt kombinationen pebbles månsten och silverhalsbandet Grain of sand. 

Varje halsband är ett hantverk, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på ena sidan, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Akvamarin

Akvamarin har en lugnande inverkan på sinnet. Med lugnande energier bidrar den till minskad stress och ett harmoniserande samspel med omgivningen. Akvamarin stärker den egna ansvarskänslan och bygger mod. Samtidigt som den stärker förmågan att stå upp för sig själv och minska rädsla, verkar den också bidragande till en ökad känslighet. Akvamarin bjuder in till ett högre spirituellt medvetande, underlättar kontakten mellan den fysiska och andliga kroppen och lämpar sig därför mycket väl att ha med sig vid meditation.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjuk ljusblå akvamarin ca 6x11mm. 
  • Silverkedjan har tre längdlägen; ca 41cm, 44.5cm samt 47.5 cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.