Handgjorda fotlänkar i silver

Underbara fotlänkar piggar upp vilken outfit som helst! Tänk dig en härlig sommarklänning en varm sommarkväll, klänningen böljar lätt i vinden, fötterna smyckas av nätta sandaler - och så en vacker fotlänk i silver som glimrande skymtar. Så härligt!


Just nu finns här tre modeller av fotlänk; Feathers delight som är en nätt av skiraste silverkedja, stilrent och vacker i all sin enkelhet. Letar du istället efter något med lite färg finns fotlänk Seaside Lullaby där silver och halvädelstenar i ljust turkosa nyanser samspelar harmoniskt. Och som ett mellanting mellan dessa har vi Simple & Sweet, en härlig fotlänk där flera tunna silverkedjor skapar ett härligt flow. Dessa fotsmycken är fina att bära som solitärer, passar också mycket bra att kombinera Seaside Lullaby med någon av de andra fotlänkarna för en skönt bohemisk känsla. 


Underbara vristlänkar i silver

Fotlänkar är ett underbart smycke som passar till i princip allt; jeans & skjorta, klänning, skönt avslappnade linnebyxor eller yogaoutfits i följsamma material. Jag älskar fotlänkar, eller vristlänkar som de också kallas, och kombinerar gärna en fotlänk i silver tillsammans med andra smycken som halsband eller armband för att fullända en avslappnad och harmonisk känsla.  


Handgjorda fotlänkar i äkta silver

Alla fotlänkar jag gör är ett hantverk i sig, skapade av silverkedja i äkta silver. Detta innebär också att vissa mindre variationer kan förekomma då jag skapar varje fotlänk från råmaterial som silverkedja på löpmeter och silvertråd samt att halvädelstenarna varierar något i form och nyans, så som de naturligt gör. Det är ju just detta som gör känslan och handgjorda smycken så unikt!