Fotlänkar, vristlänkar, ankelkedjor i äkta silver

Underbara fotlänkar piggar upp vilken outfit som helst! Tänk dig en härlig sommarklänning en varm sommarkväll, klänningen böljar lätt i vinden, fötterna smyckas av nätta sandaler - och så en vacker fotlänk i silver som glimrande skymtar. Så härligt!


Nytt för i sommar är fotlänk Sweet, en handgjord vristlänk i stilren design som passar till allt! Enkel & snygg just som den är, eller häng på en valfri liten kristallberlock för ett mer personlig uttryck. En härlig vristlänk att bära vid lata dagar på stranden, eller sköna utekvällar på stan!  

Botanisera bland flera olika modeller av ankelkedjor, vissa modeller har sålt slut men är i skrivande stund på gång i ateljén och kommer att dyka upp i butiken under sommaren. Jag skapar fotlänkar i äkta silver och ibland även med små kristaller för en skönt magisk känsla!


Underbara vristlänkar i silver

Fotlänkar är ett underbart smycke som passar till i princip allt; jeans & skjorta, klänning, skönt avslappnade linnebyxor eller yogaoutfits i följsamma material. Jag älskar fotlänkar, eller vristlänkar som de också kallas, och kombinerar gärna en fotlänk i silver tillsammans med andra smycken som halsband eller armband för att fullända en avslappnad och harmonisk känsla.  


Handgjorda fotlänkar i äkta silver

Alla fotlänkar jag gör är ett hantverk i sig, skapade av silverkedja i äkta silver. Detta innebär också att vissa mindre variationer kan förekomma då jag skapar varje fotlänk från råmaterial som silverkedja på löpmeter och silvertråd samt att halvädelstenarna varierar något i form och nyans, så som de naturligt gör. Det är ju just detta som gör känslan och handgjorda smycken så unikt!