Silverhalsband Tiny pebble ametist


429 kr

Silverhalsband med kristall av ametist

Handgjort silverhalsband med liten kristall av  vacker ametist i kombination med skir silverkedja. Ametist finns i en palett av nyanser, från ljusaste puderlila till dov djuplila. Jag har skapat två exemplar där stenarna skiljer sig något åt i nyans. Jag kallar dem Ametist ljus & Ametist mörk, se bildspelet för exempel. Klicka 1 ggr på bilden så ser du namnet. 

Båda stenarna är rundade till formen, kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen;

  • Ametist ljus är något större med måtten 8.5x9.5mm. Silverkedjans mått har längdlägena ca 42, 45 samt 48cm.
  • Ametist mörk har måtten 8x9mm. Silverkedjans mått har längdlägena ca 41.5, 44.5 samt 47.5 cm.

Vid det kortaste läget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj längs nacken ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald.

Tiny pebbles är ett tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt intryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grain of sand, La luna grace eller annat längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? 

Kristallhalsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Ametist

Ametist är en kraftfull sten med intensiv spirituell vibration. Den verkar beskyddande och läkande, dess renande energier bidrar till ökad känsla av sinnligt fokus och klarhet. Ametist stärker vår intuition och vårt sunda förnuft, verkar samtidigt lugnande och rogivande samt bjuder in till kärlek och omtanke. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam., med pebble i mjukt lila nyanser.  
  • Silverkedjan har tre längdlägen.
  • Ametist ljus är något större med måtten 8.5x9.5mm. Silverkedjans mått har längdlägena ca 42, 45 samt 48cm.
  • Ametist mörk har måtten 8x9mm. Silverkedjans mått har längdlägena ca 41.5, 44.5 samt 47.5 cm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar något i nyans och form. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.