Om

Barfotafötter i sandens mjuka värme, vindens friskhet mot huden. Spirande energi och stillhet fyller sinnet. Jag befann mig på den plats som jordar mitt sinnet mer än någonting annat, stod en sen eftermiddag med fötterna i sanden och blickade ut över havet. Uppfylldes av känslan och tänkte: "Jo, det är dax! Hur läskigt det än kan vara!"  Dax att ta ett djupt andetag och åter styra mina steg in i världen av smycken och hantverk. Så spännande, läskigt och helt underbart på samma gång!

För omkring 15 år sedan startade jag min första webshop med egentillverkade smycken. Det var en tid av fantastiska erfarenheter och inspiration. Möjligheten att skapa något, att bit för bit bygga något och och sedan förmedla detta är oerhört givande. Mina kunskaper inom silversmide utgörs av längre kurser samt lärlingstid hos guldsmed under ca 3 år. Detta tillsammans med utbildning inom företagande byggde en fin grund för att skapa en egen verksamhet. 

Efter ett par verksamma år följde en tid av nya äventyr och erfarenheter då jag bland annat utbildade mig till instruktör inom Mediyoga. Min inställning har alltid varit att du inte ska vara rädd för att prova nytt, att våga! Utforska det som fångar ditt intresse! Vägen är allt annat än rak och förutsägbar, och just därför också så spännande och lärorik.

Och nu befann jag mig plötsligt på en plats där sammanhang föll sig så att utrymme fanns för mig att starta upp på nytt! En flytt ut på landet öppnade även upp möjligheten för mig att bygga upp en egen ateljé/verkstad, och med naturen inpå knuten spirar inspirationen överallt! 

Varmt välkommen hit att titta runt och låta dig inspireras! Kanske hittar du ett smycke till dig själv eller någon du håller av? 

Med kärlek / Caroline