Silverarmband Tiny pebbles onyx

379 kr

Silverarmband med onyx

Ett nätt silverarmband med en vacker liten sten av onyx i djupt svarta nyanser som skapar en uttrycksfull känsla. Onyxen kan förekomma i färger som svart, grå, brun, blå, gul och röd. Här har jag valt att lyfta fram onyx i intensivt svarta nyanser, med vissa små ljusa skiftningar i ytan, se bildspelet för exempel. Silverarmbandet är skapat av den nättaste silverkedjan med möjlighet att välja mellan längdlägen om ca 16.5 cm och 19.5cm.  

Varje silverarmband är ett hantverk, och varje sten skiftar naturligt i nyans, form och uttryck. Jag väljer med värme ut just det armband som skickas hem till dig. 

Ett fint armband att bära som solitär, också fint att kombinera med exempelvis silverarmband Feathers deligt soft om du vill ha lite mer flowigt silver att glittra med. 

Armbandet skickas i en fin smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven på ena sidan och stenens sagda egenskaper i kortets beskrivs på kortets andra sida. 

Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart. 


Onyx betydelse

Onyx bars länge som en beskyddande sten och står för styrka. mod & livskraft. Den sägs verka stärkande för självförtroendet och skydda mot inre & yttre negativa energier samt balansera kroppens yin- och yang energier. Kopplas till rot-, solarplexus- och pannchakrat. 


Material

  • Nätt silverarmband med liten sten av onyx.
  • 1mm silverkedja, äkta 925  silver.
  • Armbandet går att variera mellan längdlägen; ca 16.5 cm samt 19.5cm
  • Halvädelsten av onyx, mätt på sten ca 6x7mm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje silverarmband är ett hantverk från grunden samt att stenarna naturligt skiftar i nyans, form och uttryck. 
  • Varje armband skickas i fin smyckeask.


Vid önskemål om anpassad längd på armband går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.