Silverarmband Tiny pebbles ametist

379 kr

Kristallarmband med ametist

Handgjort armband med en liten vacker kristall av ametist. Ametist finns i en palett av nyanser, från ljusaste puderlila till djupt mörklila. Denna i en mjuk harmonisk mellanlila ton. Silverkedjans design ger möjlighet till variation av två längdlägen, ca 16.5cm och 19 cm. 

Tunt silverarmband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt intryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverarmband Feathers delight soft. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles för ett mjukt och levande uttryck? 

Varje kristallarmband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna varierar naturligt i nyans, form och uttryck, varje med sin egen unika skönhet. 

Armbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort; dikten på ena sidan, på andra sidan finns kristallens egenskaper beskrivna.


Tiny pebbles in my hand,

a glimse of wishes 

awaken my heart


Ametist

Ametist är en kraftfull sten med intensiv spirituell vibration. Den verkar beskyddande och läkande, dess renande energier bidrar till ökad känsla av sinnligt fokus och klarhet. Ametist stärker vår intuition och vårt sunda förnuft, verkar samtidigt lugnande och rogivande samt bjuder in till kärlek och omtanke. 

Material

  • Tunn silverkedja 1mm, med pebble i mjuk mellanlila ton, ca 7x8mm. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av två längdlägen; ca 16.5 cm och 19cm. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar något i nyans och form. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected]  alternativt via kontaktformuläret.