Silverarmband Tiny pebbles apatit ljus


379 kr

Silverarmband med vacker kristall i ljus apatit

Handgjort silverarmband med liten kristall av vacker ljust blå/grön/turkos apatit, i kombination med tunn silverkedja. Denna apatit har en ton i transparent mjukt blå/turkos som för tankarna till underbara tropiska hav. Kedjans design ger möjlighet till variation av längdlägen ca 16.5 cm och19,5 cm.  

Detta silverarmband har jag skapat i två exemplar där stenarna skiljer sig åt i nyans; 

  • Ljus apatit turkos/blå i en lite mer färgintensiv nyans.
  • Ljus apatit ljus turkos i en vacker ljust turkos nyans. 

Du väljer vilket av armbanden du vill ha under valmöjligheter. I bildspelet ser du de två armbanden, klicka en gång på bilden så kommer namnet på silverarmbandet upp. 

Varje silverarmband skickas i vacker smyckeask, ett litet kort medföljer där den tillhörande dikten står skriven på ena sidan, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Apatit

Apatit bär naturen av  inspiration och motivation. Den vitaliserar energiförråd och ett öppet sinne samt stärker kreativitet och tankeförmåga. Apatiten verkar förtydligande och förstärkande av kunskap och sanning, och har samtidigt en lugnande och helande inverkan. Blå apatit är särskilt associerad till andlig vägledning på ett högre plan.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i ljust blå/turkos apatit. 
  • Silverkedjan har möjlighet till variation av längdlägen mellan ca 16,5 & 19,5cm. 
  • Finns i två varianter: Ljus apatit turkos/blå vars sten  är ca 6x8mm. samt Ljus apatit Ljus turkos vars sten är ca 6x7mm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans.


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.