Handgjorda silverhalsband

Här hittar du handgjorda halsband av olika modeller. Unika silverhalsband i olika längder och stil, även handknutna halsband med halvstenar och sandelträ. Jag älskar många och långa halsband, och kombinerar gärna halsband i olika längd.

Handgjorda silverhalsband med härlig känsla

Jag har en förkärlek till tunnaste silverkedjor och älskar att arbeta med lager av silverkedjor i skira dimensioner, att skapa unika silversmycken med mjuk böljande känsla. Feathers delight är en kollektion som ger uttryck för detta. Jag skapar varje smycke ur en känsla, en förnimmelse om något. En idé väcks och processen tar sin början. 


Några kollektioner är mindre och görs endast i några enstaka exemplar, och andra modeller gör jag i lite större upplaga. Silverhalsband Grain of Sand och La Luna Grace är vackra små berlockhalsband som jag tycker mycket om och återkommande skapar. Även favoriten Tiny Pebbles är en återkommande kollektion där fina små pebbles av kristall kombineras med tunnaste silverkedja. 

Silverhalsband La Luna Grace är en personlig favorit som jag bär varje dag och är väldigt fin att kombinera med exempelvis det nya silverhalsbandet Lotus eller varför inte prova att kombinera ett kortare silverhalsband med ett härligt yogahalsband?


Unikt hantverk

Då varje halsband är ett unikt hantverk kan vissa mindre variationer förekomma. Varje enskilt smycke har sitt unika uttryck, det är ju det som är så vackert med hantverk!

Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via kontaktformuläret, eller via mail: [email protected]