Silverarmband Tiny pebbles lapis lazuli

379 kr

Handgjort silverarmband med kristall av lapis lazuli

Nätt silverarmband med liten kristall av lapis lazuli i underbara blå nyanser. Den tunna silverkedjan tillsammans med lapis lazuli skiftandes i djupt blå nyanser skapar en rent magisk känsla. Kedjans design gör så du kan välja mellan olika längdlägen om ca 16cm, 16.5cm, 19.5 samt 20cm. Buret vid de kortare längdläget lägger sig kedjans avslutande del som en vacker dekoration längs handen. 

Kristallerna varierar naturligt i nyans, form och uttryck, var och en med sin egen unika skönhet. Varje kristall varsam utvald. Varje silverarmband är ett hantverk, och jag väljer med omsorg ut det armband som vid beställning skickas hem till dig. 

Tiny pebbles silverarmband skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort; på ena sidan den lilla dikten och på andra sidan beskrivs kristallens egenskaper. 

Ett vackert silverarmband att bära när du känner för lite extra magi!


Tiny pebbles in my hand 

a glimpse of wishes

awaken my heart


Lapis lazuli

 Stimulerar ljuset och förstärker drömmar. En stillhetens sten som avlägsnar stress och ger frid. Stöttar förmågan att ge uttryck för det innersta jaget genom att ha en balanserande inverkan och bekräfta självmedvetandet. Stödjer sinnets högre förmågor. Primär chakra för lapis lazuli är tredje ögat. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Liten kristall av lapis lazuli.
  • Silverkedjan ger möjlighet att variera längdlägen; ca 16cm, 16.5cm, 19.5cm samt 20cm.
  • 925 silver.
  • De små stenarna av lapis lazuli varierar naturligt i nyans, form och utryck. Storlek ca 7x8mm.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje armband skapas för hand av silverkedja, silvertråd och en unik kristall som varsam väljs ut. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedjan inom några cm går detta oftast att ordna. Då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alt. via kontaktformuläret.