Örhängen

Handgjorda silverörhängen med härlig känsla! 

Silverörhänge stud är ett mindre stiftörhänge med bearbetad yta som varsamt formats för hand. Detta örhänge säljes styckvis för att du själv ska ha möjlighet att skapa ditt egna unika uttryck. Kanske har du fler än två hål i öronen? Då är dessa superfina att ha som något litet extra högre upp i örats kant, eller varför inte två på rad? För de dagar du vill ha något litet mer diskret kan ju två par studs räcka gott. 

Silver & kristall

Älskar flowiga silverörhängen! Och älskar kristaller! Spana in de nya silverörhängena med kristall! Härligt nätta, böljande örhängen av tunnaste silverkedja och små kristaller av olika sort. 

För den härligt flowiga känslan finns även silverörhänge Simple & Sweet, ett nätt örhänge av skiraste silverkedjor. Behagligt att bära och matchas fint till de flesta outfits. Just som örhänge stud säljes även dessa styckvis. Personligen tycker jag det är superfint att bära endast ett långt flowigt örhänge, eller att matcha det med en liten stud. Det asymmetriska skapar en levande och härlig känsla!