Silverhalsband Tiny pebbles rosa/lila rosenkvarts

429 kr

Silverhalsband med kristall av vacker rosa/lila rosenkvarts

Ibland händer det att jag lyckas hitta de mest unika små skatter, som denna rosenkvarts i mjuka nyanser av rosa/lila. En helt unik, one of a kind kristall som tillsammans med den skiraste silverkedja skapar en mjuk och harmonisk känsla.

Jag har designat silverkedjan så du kan välja på tre längdlägen; ca 40.5, 44 samt 47 cm. Buret vid de kortare längdlägena lägger sig kedjans avslutande del som en fin dekoration vid nacke ned mot rygg.


Ett vackert silverhalsband att bära antingen som solitär eller tillsammans med andra silverhalsband, som exempelvis silverhalsband Grain of sand.

Kristallhalsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart.


Rosenkvarts betydelse

Rosenkvarts sägs vara en kraftfull emotionell healer som varsamt byter ut negativa energier mot kärleksfulla vibrationer. Den genomstrålar kärlek, öppnar hjärtat, stärker kärleken till dig själv och har samtidigt en lugnande och uppbyggande inverkan. Rosenkvartsen sägs verka bidragande i att öppna sinnet för skönhet och kärlek på alla plan. Det är den mest betydelsefulla kristallen för hjärtat och hjärtchakrat. 


Material

  • 1mm silverkedja, åkta 925 silver.
  • Halvädelsten av rosa/lila rosenkvarts, mått ca 6x8mm
  • Silverhalsbandet har tre längdlägen ca 40.5, 44 samt 47 cm.
  • Finns i ett unikt exemplar.