Silversmycke Tiny pebbles akvamarin

449 kr

Silversmycke med kristaller i mjukt ljusblå akvamarin

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av akvamarin i mjukt ljusblå nyanser som för tankarna till skummande vågor vid havet. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband i dubbla lager eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med exempelvis silverhalsband La Luna grace. Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper står beskrivna på kortets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Akvamarin

Akvamarin har en lugnande inverkan på sinnet. Med lugnande energier bidrar den till minskad stress och ett harmoniserande samspel med omgivningen. Akvamarin stärker den egna ansvarskänslan och bygger mod. Samtidigt som den stärker förmågan att stå upp för sig själv och minska rädsla, verkar den också bidragande till en ökad känslighet. Akvamarin bjuder in till ett högre spirituellt medvetande och är en fin sten att ha med sig vid meditation. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av akvamarin i ljus blå nyanser, ca 6x8mm.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 33cm, 36cm samt 39cm.
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna varierar något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.