Silverhalsband Tiny pebbles rökkvarts


429 kr

Silverhalsband med kristall av rökkvarts

Handgjort nätt silverhalsband med underbar liten kristall av rökkvarts. Tunn silverkedja och rökkvars i mjuka nyanser skapar en harmonisk känsla. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet, buret vid de kortare längdlägena lägger sig silverkedjans avslutande del som en vacker detalj vid nacke ned mot rygg (se bildspel för exempel).

Bland bilderna presenteras tre olika stenar av rökkvarts, en som är lite rundare i formen, en som är lite plattare/ oval samt en där stenen skiftar i ljusa rökiga nyanser & vitt. Titta bland bilderna och håll markören stilla över bilden så syns bildtext med stenens namn. Då varje halsband är ett hantverk från grunden och stenarna är unika i form, nyans och uttryck har jag här valt att presentera dem ett åt gången. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig. Här finns tre stycken att välja på: 

  • Den rökkvarts med lite rundare form, kallad sten 1 bland bilderna, har måtten ca 7,5x8mm och silverkedja med längdlägen om ca 41, 44 samt 47cm.
  • Den rökkvarts med lite plattare, oval form, kallad sten 2 bland bilderna, har måtten ca 8x10mm och silverkedja med längdlägen om ca 41, 44.5 samt 47.5 cm.
  • Den rökkvarts som skiftar i rökiga nyanser och vitt, kallad sten 3 bland bilderna, har måtten ca 7x11mm och silverkedja med längdlägen om ca 41, 44.5 samt 47.5 cm.

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald.

Tiny pebbles är ett nätt silverhalsband som är vackert att bära dels som solitär, och också kombinerat med annat halsband, som exempelvis silverhalsband reflection som visas i bildexemplet. Eller varför inte kombinera flera av dina favorit pebbles för extra gnistrande magi att bära tillsammans?

Kristallhalsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida, och kristallens egenskaper står på kortets andra sida.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Rökkvarts

Rökkvarts är en av de mest jordande och förankrande stenarna. Det är en beskyddande sten som också motverkar stress och främjar lugn. Förknippad med baschakrat jordar den sinnet och löser försiktigt upp rädslor samtidigt som den hjälper till att manifestera dina drömmar.


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Pebble av rökkvarts.
  • Halsband med rundad sten (sten1): sten ca 7,5x8mm. Silverkedjanslängdlägen: ca 41,44 samt 47cm.
  • Halsband med platt, oval sten (sten 2): sten ca 8x10mm. Silverkedjanslängd: ca 41, 44.5 samt 47.5 cm.
  • Halsband med rökkvarts skiftandes i röknyanser & vitt (sten 3): sten ca 7x11mm. Silverkedjans längdlägen: ca 41, 44.5 samt 47.5 cm.
  • Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig, varje halsband skapas för hand av silverkedja, silvertråd & pebbles av unika halvädelstenar. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med ny pebble av halvädelsten. Dessa beställningar har något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.