Silverhalsband Tiny Pebbles rosenkvarts


429 kr

Silverhalsband med kristall av rosenkvarts

Handgjort silverhalsband med liten kristall av vacker mjukt ljusrosa rosenkvarts, i kombination med tunn silverkedja. Kedjans design ger möjlighet till variation av tre längdlägen på halsbandet. Vid halsbandets kortaste läge lägger sig kedjans avslutande del som en vacker detalj från nacke ner mot rygg, se bild i bildspelet för exempel. 

Silverhalsbandet finns med två varianter av rosenkvarts, se bildspel för exempel; 

  • Rosenkvarts i ljusaste rosa/vit nyans med en rundad form. Halsbandets tre längdlägen ca 40.5, 43.5 samt 46.5 cm.  
  • Rosenkvarts i ljusrosa skiftande nyanser där stenen är något mer oval i formen. Halsbandets tre längdlägen ca 41.5, 44.5 samt 47.5cm 

Varje halsband är ett hantverk skapat med kärlek, varje kristall varsamt utvald. Kristallerna skiftar naturligt i nyans, form och uttryck, varje med sin egen unika skönhet. Jag väljer med omsorg ut det halsband som vid beställning skickas hem till dig. 

Tunt silverhalsband som är fint att bära så som det är för ett stilrent, nätt uttryck. Även fin att kombinera med exempelvis silverhalsband Grains of sand eller ett längre halsband som Feathers delight. Eller varför inte kombinera två av dina favorit pebbles i olika längd för ett härligt mjukt och levande uttryck? I bildspelet syns exempel på kombinationen av silverhalsband med pebbles i vit månsten och akvamarin. 

Varje kristallhalsband skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skriven på kortets ena sida och kristallens egenskaper på kortets andra sida.


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Rosenkvarts

Rosenkvarts sägs vara en kraftfull emotionell healer som varsamt byter ut negativa energier mot kärleksfulla vibrationer. Den genomstrålar kärlek, öppnar hjärtat, stärker kärleken till dig själv och har samtidigt en lugnande och uppbyggande inverkan. Rosenkvartsen verkar bidragande i att öppna sinnet för skönhet och kärlek på alla plan, och är den mest betydelsefulla kristallen för hjärtat och hjärtchakrat.

Material

  • Tunn silverkedja 1mm diam, med pebble i mjukt ljusrosa rosenkvarts, ca 5x8mm. 
  • Finns i två varianter: Rosenkvarts ljusaste rosa/vit samt rosenkvarts i ljusrosa skiftande nyanser. 
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje halslänk skapas för hand av silverkedja och silvertråd samt att halvädelstenarna skiftar i nyans. 


Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm kan detta oftast ordnas, då med något längre leveranstid, kontakta mig i så fall via mail [email protected] alternativt via kontaktformuläret.