Silversmycke Tiny pebbles ametist

449 kr

Silversmycke med kristaller av  mjukt mellanlila ametist

Handgjort silversmycke med vackra små kristaller av ametist i mjukt mellanlila nyans som skapar en harmonisk känsla. Ett nätt smycke som kan bäras antingen som silverarmband i dubbla lager eller som ett kortare silverhalsband. Se bildspel för exempel på båda alternativen. Fint att kombinera med annat  silversmycke som exempelvis silverhalsband La Luna grace.

Ett unikt silversmycke som kan matchas till många olika stilar och tillfällen. Vilken känsla vill du uttrycka idag?

Varje silversmycke skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där dikten står skiven på ena sidan, och kristallens egenskaper på korets andra sida. 


Tiny pebbles in my hand,

a glimpse of wishes

awaken my heart


Ametist

Ametist är en kraftfull sten med intensiv spirituell vibration. Den verkar beskyddande och läkande, dess renandeenergier bidrar till ökad känsla av sinnligt fokus och klarhet. Ametist stärker vår intuition och vårt sunda förnuft, den verkar samtidigt lugnande och rogivande samt bjuder in till kärlek och omtanke. 


Material

  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Tre pebbles av ametist i mjukt mellanlila nyans, ca 6x8mm i diam.
  • Silversmycket har tre längdlägen; ca 32.5cm, 35.5cm samt 38.5cm
  • Smycket kan bäras som armband eller kort halsband.
  • Mindre individuella variationer kan förekomma då varje smycke görs för hand av silverkedja och silvertråd, samt att halvädelstenarna kan variera något i nyans och form.

Vid önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail: [email protected] alternativt via kontaktformuläret.