Yogasmycken | Mala halsband

Handgjorda yogasmycken skapade av halvädelsten, lintråd och äkta silver. Här finns både malas och silverhalsband, de yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig. 

Mala halsband

Till de mala halsband jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Lintråd i underbart vackra nyanser harmonierar behagligt med de väl utvalda pärlorna av halvädelsten. Tillsammans med de handgjorda silverhängena tar helt unika yogahalsband form. Berlockerna är unika för varje halsband, där finns exempelvis mala Grounded grön jaspis med vacker jaspis i skiftande gröna nyanser och ett handarbetat ovalt silverhänge med texten Grounded varsamt inhamrat en bokstav i taget. Föredrar du hellre yogasmycken utan text finns här exempelvis mala Silverblad ljus agat, en vacker mala med agat i mjukt vita nyanser med ett silverhänge av tre handarbetade silverblad som flowar fritt tillsammans.


Yogahalsband silver

De handgjorda silverhängena återkommer i mina yogahalsband i silver där de kombineras med silverkedjor i olika utföranden, någon modell som är kortare och några som är lite längre. Yogahalsband silver Flow är exempelvis ett kortare silverhalsband med runt, mjukt borstat hänge med texten Flow. Vill du istället ha ett lite längre silverhalsband finns yogahalsband silver Grounded, där kombineras det handarbetade ovala hänget med tunnasilverkedjor i dubbla lager. Silverhängena har varsamt bearbetats för hand, skapade ur silverplåt med högsta kvalitét har de med handens kraft sågats, slipats, formats och mjukt borstats till silversmycken fyllda med kärlek- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är.