Mala halsband rosa zebra jaspis

798 kr

Malahalsband med rosa zebra jaspis & tofs av svensk lintråd

Pärlor av rosa zebra jaspis, handgjord ring i äkta silver, detaljer i ljus sandelträ och tofs av svensk lintråd i härlig nyans av bordeux. Jag skapar malas för en nära och äkta känsla, unika halsband som är ett genuint hantverk. Vackraste pärlor av rosa zebra jaspis leker i mjuka nyanser från ljusaste puderrosa till mer intensiva nyanser, några pärlor med inslag av grått. Den handgjorda ringen i silver symboliserar enighet & en grundande känsla, tofsen skapar jag av samma lintråd jag knyter halsbandet med, utsmyckad med två pärlor av ljus sandelträ. Visste du förresten av tofsen på malahalsband ses som en symbol för vår spirituella kontakt och kontakten till varandra. En symbol för enighet & helhet.  

Jag skapar ett unikt mala halsband i taget, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skicks hem till dig. 

Malahalsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna, dessutom får du en fin travellersbag i rosa eco-bomull, så du lätt kan ta med dig din mala på resor & till yogapasset. 


Text på medföljande kort:

Mala halsband Rosa Zebra jaspis

Rosa zebra jaspis: Sägs ha en balanserande inverkan. Inger mod med en jordande inverkan på kroppen & sinnet energier. Ses som mild och lugnande, fungerar stärkande för kärlek & nöjdhet. 

Mala med 108 pärlor: Ordet mala är sanskrit och betyder radband. Har en tusenårig tradition inom såväl buddismen, hinduismen & den yogiska filosofin. Antalet pärlor, 108 symboliserar universum (1), ingenting (0) och allting/oändlighet (8).


Material

  • Mala halsband med 108 pärlor av rosa zebra jaspis 6mm, detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handknutet med svensk lintråd i vacker nyans av bordeux.
  • Fast längd på halsband om ca 45 cm, mätt från nacke till nedre pärla. Totallängd inkl. Tofs ca 56cm.
  • Handgjord ring i äkta silver ca 15mm i diam. Detaljpärlor i ljus sandelträ
  • Handgjord tofs av lintråd, längd på tofs ca 11cm inkl. silverring. 
  • Halsbandet skickas i smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna.
  • En travellersbag av rosa eco-bomull ingå. 
  • One of a kind, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.