Mala halsband Grounded mörk sandelträ

1 150 kr

Handknutet mala halsband med mörk sandelträ

Handknutet mala halsband med härliga pärlor av mörk sandelträ i mjukt brun/röda nyanser, skapar en lugn och harmonisk känsla. Kompletteras med lintråd i vacker kakaobrun nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande form och bär texten "Grounded", som en stilla påminnelse om din inre styrka och ett jordande av sinnet. Silverhänget är hamrat, bearbetat och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en liten pebble av agat i dovt lila nyans harmonierar vackert med silvret och det mörka sandelträet. Det mindre silverhänget går att knäppa av och flytta om du hellre vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett tillhörande kort där pärlans sagda egenskaper finns beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingå också.


Mörk sandelträ & agat

Text på medföljande kort:

Mala halsband Grounded; För en jordande, förankrande känsla. I sinne, kropp & själ.

Mörk sandelträ: Skapar en mjuk harmonisk känsla med dess varma, mörka nyanser.                                                                                                    Agat: En jordande sten som har en balanserande & stärkande inverkan. Stärker självförtroendet och bygger över tid en enastående styrka. 


Material:

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av mörk & ljus sandelträ.
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Grounded". Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Mått: ca 3x2 cm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av agat.
  • Totallängd på malahalsband ca 45,5cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.