Mala halsband Spirit Flow ljus sandelträ

1 150 kr

Handknutet mala halsband med ljus sandelträ

Handknutet mala halsband med pärlor av härlig ljus sandelträ. Pärlornas varma, mjuka nyanser och dess karaktäristiska doft skapar en harmonisk känsla. Kompletteras med lintråd i vacker kakaobrun nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. 

Dessa är helt unika malas då jag även skapar silverhänget själv, varje mala halsband med sin alldeles egen energi och känsla. 

Det handgjorda silverhänget med formen av tre separata blad bär texten "Spirit Flow", som en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Silverhänget är format, hamrat och bearbetat för hand, tre blad som leker fritt tillsammans. Varje enskilt hänge med sitt eget uttryck. Ett mindre silverhänge med en liten pebble av larimar skapar extra magi, och går att ta av och flytta om du heller vill bära halsbandet med texten utåt. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.  

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är.

Mala halsbandet skickas i vacker smyckeask med tillhörande kort där pärlans sagda egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också. 

Ljus sandelträ & larimar

Text på medföljande kort: 

Mala halsband Spirit Flow; För en mjukt böljande känsla, i sinnet, i rörelsen. I kontakt med din inre gudinna. 

Ljus sandelträ: Har en svagt kryddig, varm, träig doft. Sägs främja meditation samt har en avslappnande, lugnande inverkan.                         Larimar med dess mjukt ljusturkosa nyanser är en jordande sten som står för kärlek, fred och lugn. Frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet. En sten för villkorslös kärlek & lycka. 


Material

  • Mala med 108 st. 6mm. pärlor av ljus & mörk sandelträ. 
  • Knuten med svensk lintråd.
  • Handgjort bladformat silverhänge med texten "Spirit Flow". Skapat av 0,9mm silverplåt, 925 silver. Mått: 5x1cm (mätt på det största silverbladet).
  • Avtagbart mindre silverhänge med liten pebble av larimar.
  • Totallängd på malahalsband: ca 44,5 cm. ( Mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.