Mala halsband Lapis Lazuli

798 kr

Mala halsband med lapis lazuli i levande blå nyanser

Handknutet mala halsband med pärlor av lapis lazuli i levande blå nyanser, tillsammans med detaljpärlor av ljus sandelträ och lintråd i djupt midnattsblå nyans skapas en härlig känsla. Den handgjorda ringen i silver symboliserar enighet & en grundande känsla i sinnet. Ett yogahalsband som är rogivande och samtidigt fyllt med livsglädje. Visste du förresten att tofsen på mala halsband har en egen betydelse? den symboliserar vår spirituella kontakt ,och kontakten mellan oss. En symbol för enighet och helhet. 

Varje mala jag skapar är unik, det halsband du ser i bilderna är det som vid beställning skickas hem till dig. Mala halsbandet är fint att bära som solitär , också mycket fint att bära tillsammans med kortare halsband som silverhalsband La Luna grace och silverhalsband Lotus. För lite extra magisk känsla genom vardagen. 

Halsbandet skickas i fin smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna, dessutom ingår en travellersbag i rosa eco- bomull, så du lätt kan ta med din mala vart du vill!

Text på medföljande kort:

Mal halsband Lapis Lazuli

Lapis Lazuli sägs motverka stress samt främja lugn & stillhet. Balanserande & uppmuntrar till att ge uttryck för ditt innersta jag. Verkar stärkande för egenskaper som ärlighet, medkänlsa och hederlighet.

Mala med 108 pärlor; Ordet Mala är sanskrit och betyder radband. Har en tusenårig tradition inom såväl buddismen, hinduismen & den yogiska filosofin. Antalet pärlor, 108, symboliserar universum (1), ingenting (0), och allting/oändlighet (8).


Material

  • Malahalsband med 108 pärlor av lapis lazuli 6mm, detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handknutet med svensk lintråd i djupt midnattsblå nyans.
  • Fast längd på halsbandet om ca 45 cm, mätt från nacke till nedre pärla. Totallängd inkl. tofs ca 57 cm.
  • Handgjord ring i äkta silver, ca 15mm i diam. Detaljpärlor av ljus sandelträ.
  • Handgjord tofs av lintråd, längd på tofs ca 12 cm inkl. silverring.
  • Halsbandet skickas i smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. 
  • En travellersbag i rosa eco-bomull ingår.
  • One of a kind mala, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.