Mala halsband Flow vit agat

1 150 kr

Handknutet mala halsband med ljus agat & silverhänge

Handknutet mala halsband med halvädelsten av vit agat i vackert ljusa nyanser. Från ljusaste gräddvit till melerade stråk av ljusgrå/vita toner. För tankarna till fluffiga moln en mjuk sommardag, och vindens svaga bris. Kompletteras av lintråd i den ljusaste silvergrå nyans. 

Till de malas jag knyter använder jag svensk lintråd som jag först bereder med bivax för följsamhet och motståndskraft. Det handgjorda silverhänget har en mjukt böljande form och bär texten "Flow" som en stilla påminnelse om sinnets och tankens frigörelse och oändliga kraft. Silverhänget är bearbetat och mjukt borstat- varje enskilt hänge med sitt eget unika uttryck. Ett mindre silverhänge med en pebble i bergkristall skapar extra magi, och går att knäppa av och flytta om du heller vill bära halsbandet med texten in mot kroppen. De yogahalsband jag skapar är alla unika i sitt slag, och ett hantverk från grunden. Jag knyter och formar ett halsband i taget, ett silverhänge i taget. Det halsband du ser på bilden är det du får hem till dig.

Mina yogasmycken står för den jordande kontakten med din inre styrka & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Mala halsbandet skickas i en vacker smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i eco-bomull ingår också. 


Agat

Text på medföljande kort:

Mala halsband Flow; För en mjukt böljande känsla, i sinnet, i rörelsen. I kontakt med din inre gudinna. 

Agat: Agat är en jordande sten som har en balanserande och stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Stärker självförtroendet & acceptansen av det egna jaget. Agaten verkar långsamt & bygger över tid en enastående styrka. Vit agat särskilt förknippad med balans & rofylldhet. 

Material

  • Mala med 108 st. 6mm pärlor av ljus agat & ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd.
  • Handgjort silverhänge med texten "Flow". Skapat av 1mm silverplåt, 925 silver. Diameter ca 22,5 mm.
  • Avtagbart mindre silverhänge med en liten pebble av bergkristall. 
  • Totallängd på malahalsband: ca 49 cm (mätt från nacke ner till underkant på silverhänge).
  • Detaljer i 925 silver.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts och skapas för hand.