Mala halsband Flow in spirit Akvamarin

1 150 kr

Handknutet mala halsband med pärlor av akvamarin 

Handknutet mala halsband med nätta pärlor av akvamarin i vackert ljusaste blå böljande nyanser. För tankarna till skummande vågor som sköljer in mot strandkanten en varm sommardag. Den handgjorda silverberlocken formad som tre blad bär testen "Flow in spirit" för den mjuka känslan i sinnet, i rörelsen, i kontakt med din inre gudinna. En liten kristallberlock med en vacker liten akvamarin skapar extra magi, denna har en karbinhake vilket gör att kristallberlocken lätt går att knäppa av och flytta på om så önskas. 

De yogahalsband jag skapar är alla helt unika i sitt slag, jag knyter och formar ett halsband i taget, arbetar fram en unik silverberlock i taget. Det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig. 

Mala halsbandet skickas i en fin smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. text på medföljande kort:

Mala halsband Flow in spirit

För en mjukt böljande känsla, i sinnet, i rörelsen. I kontakt med din inre gudinna.

Akvamarin: Från latinens aqua marinus; havsvatten. Akvamarinens flödande, rogivande energier sägs stilla sinnet och minska stress. Sägs inge mod i vår kommunikation & höja en andlig medvetenhet. En sten som symbol för lycka, mod, vänskap, kreativitet & harmoni.


Material

  • Mala halsband med 108 pärlor av akvamarin 6mm i diam. Detaljpärlor av ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd i vacker ljust blå nyans.
  • Handgjord silverberlock i form av tre blad bär texten " Flow in spirit". Skapat av 1mm silverplåt. De tre bladens mått: 5x1cm, 3.8x0.9cm samt 3.2x0.8cm. Totallängd på silverberlock ca 6 cm.
  • Avtagbar mindre kristallberlock med liten sten av akvamarin.
  • Fast längd på halsbandet: ca 41.5cm, mätt från nacke till nedre pärla. Totallängd inkl. silverberlock ca:47.5cm 
  • Halsbandet skickas i smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna.
  • Halsbandet är ett unikt hantverk, one of a kind.