Mala halsband rosenkvarts Flow

1 150 kr

Mala halsband rosenkvarts med silverberlock Flow

Rosenkvarts i de mjukaste, ljust rosa nyanser, lintråd i vacker ton av bordeux och den handgjorda silverberlocken med texten Flow skapar en behaglig känsla. Flow; för en mjukt böljande känsla i sinnet. Ett mala halsband fyllt till med kärlek. 

Yogahalsband med rosenkvarts

Varje yogahalsband jag skapar är ett hantverk från grunden. Varje pärla varsamt utvald, svensk lintråd av högsta kvalitét och silverberlocken handgjord ur silverplåt; sågat, bearbetat, lätt hamrat och matt borstat. Texten Flow varsamt stämplat. En mindre kristallberlock med en liten sten av rosenkvarts skapar extra magi.

Mina mala halsband står för den jordande kontakten med dit inre och den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för sig av livet, stark och vacker, just så som Du är. 

Yogahalsbandet skickas i en vacker smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i ljusrosa eco-bomull ingår också. 


Text på medföljande kort:

Mala halsband Flow; För en mjukt böljande känsla, i sinnet, i rörelsen. I kontakt med din inre gudinna.

Rosenkvarts: Genomstrålas av kärlek. Ger avslappning, glädje & inspiration. Den viktigaste kristallen för hjärtat & hjärtchakrat. 


Material

  • Mala halsband med 108st 6mm pärlor av rosenkvarts  & ljus sandelträ.
  • Knutet med svensk lintråd i vacker nyans av bordeux.
  • Handgjord silverberlock med texten Flow. Skapat av 1mm silverplåt, äkta 925 silver. Silverberlockens mått: ca 10x38mm.
  • Avtagbar mindre kristallberlock med liten sten av rosenkvarts. 
  • Detaljer av 925 silver.
  • Totallängd på halsband: ca 48.5cm, mätt från nacke ned till undre kant på silverberlock.
  • Varje halsband är ett unikt hantverk som knyts & skapas för hand.