Mala halsband ljus agat

798 kr

Mala halsband med ljus agat i mjukaste vita bomullsnyanser

Härligt mala halsband med agat i ljusa bomullsvita nyanser, tillsammans med den nätta silverringen och tofsen av lintråd i ljusaste silvergrå nyans skapas en mjuk, fjäderlätt känsla. Den ljusa agaten som särskilt förknippas med balans och rofylldhet leker i ljusa vita nyanser, med visa inslag av ljusaste dimgrå toner som för tankarna till lätta moln en varm sommareftermiddag. 

Yogahalsbandet är ett hantverk från grunden; pärlorna varsamt utvalda, knutet med svensk lintråd i ljusaste silvergrå nyans, den handgjorda ringen i silver skapad från silvertråd & tofsen av lintråd dekorerad med två pärlor av ljus sandelträ. Visste du förresten att tofsen på mala halsband har en egen betydelse? Den symboliserar kontakten vi har till varandra och vår spirituella kontakt, en symbol för enighet & helhet. 

Jag skapar en unik mala i taget, det halsband du ser i bilderna är det som vid beställning skickas hem till dig. Halsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna. Dessutom ingår en travellersbag i rosa eco-bomull så du lätt kan ta med dig din mala ut på äventyr. 

Text på medföljande kort:

Mala halsband ljus agat.

Ses som en jordande sten som har en balanserande & stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Stärker självförtroendet & acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt & bygger över tid en enastående styrka. Vit agat särskilt förknippad med balans och rofylldhet. 

Mala med 108 pärlor. Ordet mala är sanskrit och betyder radband. Har en tusenårig tradition inom såväl buddismen, hinduismen & den yogiska filosofin. Antalet pärlor, 108, symboliserar universum (1), ingenting (0) och allting/oändlighet (8).


Material 

  • Malahalsband med 108 pärlor av ljus agat 6mm, detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handknutet med svensk lintråd i ljusaste silvergrå nyans.
  • Fast längd på halsbandet om ca 46cm, mätt från nacke till nedre pärla. Totallängd inkl. tofs ca 58cm.
  • Handgjord ring i äkta silver ca 15mm i diam. Detaljpärlor i ljus sandelträ.
  • Handgjord tofs av lintråd, längd på tofs ca 12cm inkl. silverring.
  • Halsbandet skickas i smyckeask med tillhörande kort där stenens sagda egenskaper står beskrivna.
  • En travellersbag i rosa eco-bomull ingår.
  • One of a kind, det halsband du ser på bilden är det som vid beställning skickas hem till dig.