Mala halsband bambuagat Flow

1 150 kr

Mala halsband bambuagat med silverberlock Flow

Bambuagat i mjuka, jordnära nyanser tillsammans med lintråd i vacker ton av umbra skapar en skönt harmonisk känsla. Bambuagatens nyanser skiftar i en palett från ljusaste beige/vit, mjukt ljusgrå till ljust jordiga toner. För tankarna till solvarma milslånga sandstränder. Den handgjorda silverberlocken bär texten Flow, för en mjukt böljande känsla i sinnet, i rörelsen. 


Unikt handgjort yogahalsband

Varje yogahalsband jag skapar är unik i sitt slag. Ett hantverk där varje pärla varsamt välj ut, lintråden bereder jag för hand med bivax för extra motstånd. Silverberlocken ett hantverk från grunden skapat ur silverplåt, bearbetat och mjukt mattborstat. Texten "Flow" varsamt stämplat. En mindre kristallberlock med en liten sten av bergkristall tillför lite extra magi. 

Mina mala halsband står för den jordande kontakten med ditt inre & den frigörande känslan i ditt sinne. Ta för dig av livet, stark & vacker, just så som Du är. 

Yogahalsbandet skickas i en vacker smyckeask med ett tillhörande kort där stenens egenskaper står beskrivna. En fin travellersbag i ljusrosa eco-bomull ingår också. 


Text på tillhörande kort: 

Mala halsband Flow; för en mjukt böljande känsla, i sinnet, i rörelsen. I kontakten med din inre gudinna. 

Agat: En jordande sten som har en balanserande & stärkande inverkan på våra sinnen, såväl emotionellt som intellektuellt. Stärker självförtroendet & acceptans av det egna jaget. Agaten verkar långsamt & bygger över tid en enastående styrka. 


Material

  • Mala halsband med 108st 6mm pärlor av bambuagat & ljus sandelträ. 
  • Knuten med svensk lintråd i vacker nyans v umbra. 
  • Handgjord silverberlock med texten Flow. Skapat av 1mm silverplåt, äkta 925 silver. Silverberlockens mått : ca 11x36mm.
  • Avtagbar mindre kristallberlock med liten sten av bergkristall.
  • Detaljer av 925 silver.
  • Totallängd på halsband: ca 47.5cm, mätt från nacke ned till silverberlockens undre kant. 
  • Varje halsband är ett hantverk som knyts & skapas för hand.