Silverhalsband Twine

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

Handgjort silverhalsband med hänge av tvinnad silvertråd. Den tunna silverkedjan i kombination med det tvinnande hänget skapar en mjuk känsla av följsamhet i materialet. Hänget är skapat av 1mm silvertråd som sedan tvinnats, bockats och bearbetats. Ett vackert silverhalsband med mjukt stilren känsla, att bära såväl till vardag som fest. 

Halsbandet ingår i Woven dreams, en kollektion silversmycken inspirerade av lintråd och makraméknutar. Tankarna under arbetet med kollektionen fördes till hantverket, naturen och drömmar som skapas inom oss varje dag. Vissa som redan vävts in i våra liv, och andra som just i detta nu spirar i drömmen och tanken.  


Like stories untold,

woven dreams of memories.

Once past, and yet to come.

Feel this.

Your truth, your heart, your dreams.

In this lay all.


Material

  • Skapat av 925 silver.
  • Tunn silverkedja 1mm i diam. Kedjans avslut möjliggör att variera storleken mellan ca 47 & 47,5cm samt 50 & 50,5cm ( se detaljbild på kedja i bildspelet).
  • Handgjort silverhänge av tvinnad 1mm silvertråd med bearbetad yta. Hängets diameter: cm 20mm. 
  • Varje halsband är ett unikt hantverk, vissa mindre variationer i uttryck kan förekomma. 


Finns önskemål om anpassad längd på kedja inom några cm går detta oftast att ordna, då med något längre leveranstid. Kontakta mig i så fall via mail:  [email protected]  alternativt via kontaktformuläret.