Silverhalsband Seaside Lullaby pebbles


459 kr

Kort silverhalsband med härliga stenar av larimar

Kort silverhalsband där skiraste silverkedja tillsammans med fem platta stenar av larimar skapar en skönt avslappnad känsla. Larimar med dess mjuka nyanser som skiftar från ljusaste blå till mer intensiv turkos och med inslag av grå/beige, för tankarna till långa promenader längs strandkanten där vågorna sakta sköljer in. 

Seaside Lullaby pebbles är fint att bära som solitär, också superfint att matcha med andra halsband som exempelvis silverhalsband Lotus och silverhalsband Seaside Lullaby long som i bildspelet. 

Detta halsband finns i tre exemplar, två med stenar i mer jämn turkos nyans, och ett där stenarna har en mer melerad yta. I rullisten väljer du om du vill ha halsband med mer jämn turkosa nyanser eller halsbandet med mer melerad nyans. Se bildspelet för exempel. Håller du markören till över bilden syns bildtexten, och stenens namn.  

Seaside Lullaby är en mindre kollektion där jag skapar några få exemplar av varje modell.


Halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven: 

Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes. 

For you everything.

With you I stand connected.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en  harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.


Material

  • Tunn silverkedja,1mm i diam. 925 silver. 
  •  Halvädelstenar i larimar ca 8x9mm, mellan 2-4mm tjocklek. 
  • Halsbandet går att variera mellan tre olika längdlägen: ca 46cm, 49cm samt 52 cm 
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna naturligt varierar i nyans, form & uttryck, samt att varje enskilt silverhalsband är ett unikt hantverk.