Silverhalsband Seaside lullaby long

598 kr

Långt silverhalsband med silverberlock & sten av larimar

Handgjort långt silverhalsband av tunnaste silverkedjor med ett runt silverhänge som bearbetats för hand. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Tunna silverkedjor i olika längd kombineras med underbart mjukt turkos halvädelsten av larimar och silverhänge som formats för hand. Det långa halsbandet ger en avslappnad och harmonisk känsla. Kan gärna kombineras med silverhalsband Seaside lullaby short eller silverhalsband Lotus & silverhalsband Seaside Lullaby pebbles för en mer bohemisk känsla. Se bildspelet för exempel.


Seaside Lullaby är en liten unik kollektion där jag skapar några enstaka exemplar av varje modell. Halsbandet skickas i vacker smyckeask med ett kort där den tillhörande dikten står skriven; 


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes. 

For you everything.

With you I stand connected.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna silverkedjor, pansarlänk & ärtlänk 1 mm i diameter. 925 silver. .
  • Runt hänge i silver 15mm diam, tjocklek 1mm.
  • Halvädelsten av larimar ca 6x9mm.
  • Totallängd på halsbandet från lås ner till underkant på hänge är ca 47 cm.
  • Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelstenarna naturligt skiftar i nyans, form & uttryck, samt att varje enskilt silverhalsband är ett unikt hantverk skapat förhand.