Silverhalsband Seaside lullaby long

Om produkten är slut i lager, kontakta mig gärna via kontaktformuläret eller via e-post: [email protected] så kan jag se hur snabbt jag kan ordna din beställning. 

DENNA POPULÄRA KOLLEKTION SÅLDE SLUT FORT!

NYA EXEMPLAR HÅLLER PÅ ATT TA FORM I ATELJÉN JUST NU, OCH JAG KOMMER ATT ÅTER LANSERA DENNA KOLLEKTION TROL. I MITTEN/ SLUTET AV MAJ, SÅ HÅLL UTKIK! Handgjort långt silverhalsband av tunnaste silverkedjor med ett runt silverhänge som  bearbetats för hand mot klipporna. En avslappnad känsla som för tankarna till havet, att sakta gå längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Tunna silverkedjor i olika längd och dimension kombineras med underbart mjukt turkos halvädelsten av larimar och silverhänge som formats för hand. Det långa halsbandet ger en avslappnad och harmonisk känsla. Kan gärna kombineras med silverhalsband Seaside lullaby short för en mer bohemisk känsla. Se sista bilden i bildspelet för exempel.


Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes. 

For you everything.

With you I stand connected.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, och har en harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka.

Material

  • Tunna silverkedjor i kombination med halvädelstenar av larimar, sammanflätade med skir silvertråd.
  • Runt hänge i silver 15mm diam, tjocklek 1mm.
  • Halvädelstenar av larimar ca 5x8mm.
  • Totallängd på halsbandet från lås ner till underkant på hänge är ca 47 cm, mätt då halsbandet är knäpp.

Individuella mindre variationer kan förekomma då halvädelsten varierar något i färgton och form, varje enskilt halsband är ett unikt hantverk skapat för hand.