Silverhalsband Seaside Lullaby tangle

798 kr

Kort silverhalsband i flera lager med vackraste detaljer

Sommarens härligaste halsband? Seaside Lullaby är kollektionen där jag skapar unika silversmycken med härligt skön avslappnad känsla. Tänk milslånga sandstränder, mjuk sommarvärme och härliga kvällar på stan. Drömmigt! 

Seaside Lullaby tangle är ett kortare halsband där jag kombinerat ett virrvarr av skiraste silverkedja med vackra detaljer i silver och härliga små stenar av larimar. Finns i ett unikt exemplar, skapat med kärlek för en härligt avslappnad och harmonisk känsla!

Halsbandet skickas i en större smyckeask, perfekt att använda även som smyckeskrin till dina favoritsmycken. Med smyckeasken följer ett kort där den tillhörande dikten står skriven;

Silent whispers for you my sweet lullaby.

You hold my dreams, my hope, my secret wishes.

For you everything.

With you I stand connected.


Larimar

Larimar är jordande och öppnar upp kontakten med jordgudinnans energier och kontakten med naturen. Den står för kärlek, fred och lugn, har en harmonisk inverkan på kroppen och själens samverkan med nya energier. Larimar frisätter kreativitet och öppnar upp sinnet då du vill kommunicera från ditt hjärta och din sanning. Larimar är en sten för villkorslös kärlek och lycka. 


Material

  • Skapat av genomgående äkta 925 silver. 
  • Tunn silverkedja i sju lager, 1.0 - 1.2 mm i diam.
  • Små silverdetaljer & tre mindre stenar av larimar.
  • Totallängd på halsband ca 46.5 cm på kortaste läge. 
  • Längd går att anpassa mellan ca 46.5cm - 49 cm då halsbandet avslutas med 5 st silveröglor. 
  • Halsbandet är ett unikt hantverk, finns endast ett exemplar.